Klassisk interiör

Om

Inredning kan vara ett intresse – men även en passion. Vi skulle våga påstå att det är passion för oss. Det är också vad som krävs för att sticka ut och synas i ett kraftigt mediabrus. Ett par av oss som driver bloggen jobbar till vardags i inredningsbutiker och tar därmed sig inspiration och teman från dessa butiker. Andra inreder ”bara” på sin framtid. Men passionen delar de alla.

Vårt mål är att:

…skapa något unikt med personlig prägel som speglar dagens inredningstrender. Det var just likriktigheten inom heminredningsstilarna i Sverige som gjorde att vi tog steget och startade bloggen. Vi anser att trender, stilar och strömningar absolut kan inspirera. Men att alla bör få hitta sin stil. Vi har allt för många ”stöpta formar” ändå i samhället.

I framtiden kommer vi att:

…skapa en fotobok med ”annan inredning”. Idén finns och ett första utkast till ett par reportage. Men än så länge vågar vi inte dela med oss av det helt och hållet. Men den som följer bloggen kommer bli bjuden på små smakprov som ni gärna får kommentera så vi kan utveckla konceptet åt rätt håll. Självklart kommer bloggläsarna få möjlighet att köpa boken före alla andra. När den väl bli klar…

Välkommen in till oss!